Engage: De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire @ Gentse Feesten Inschrijven kan t.e.m. zaterdag 1 juli!
Vond plaats op donderdag 20 juli 2017 - 20u00
Theaterzaal Vooruit
€ 18,00 (leden en familie) - € 23,00 (niet-leden)

Lieven Scheire duikt het theater in met ‘De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire: De speciale relativiteit van Einstein’. We kennen hem natuurlijk van ‘Scheire En De Schepping’, ‘De Schuur Van Scheire’ en ‘De Allesweter’. Maar zo vaak hij op tv te zien is, zo weinig zien we hem in het theater. Hij verschijnt wel eens op een podium in de UK met zijn Engelstalige show, maar nu is hij dus ook bij ons te zien met een Nederlandstalige voorstelling. Mis deze unieke kans niet om Lieven Scheire solo én live aan het werk te zien tijdens de Gentse Feesten samen met Engage.

Als de inschrijvingslijst vol is, schrijf je dan zeker nog in op de wachtlijst. Wij proberen dan nog extra kaarten te bestellen en houden jullie op de hoogte.

Meer info: http://www.livecomedy.be/event/gentse-feesten-lieven-scheire/