Zo Mooi, Zo Blond – de musical – EXTRA KAARTEN Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 14 juli!
Vond plaats op vrijdag 14 juli 2017 - 19u45 tot 22u30
Groenzaal, Langeboomgaardstraat, 9000 Gent
€ 20,00 (leden en familie) - € 22,00 (niet-leden)

Wegens het grote succes hebben we extra kaarten kunnen bekomen voor de snelle beslissers! Inschrijven kan nog tot 12/07/2017.

Elk jaar selecteert de AIG een ludieke voorstelling als luchtige intro tot de Gentse Feesten. Deze keer is het een humoristisch verhaal geworden, gebrodeerd met bekende Vlaamse meezingers

Zo Mooi, Zo Blond brengt ons terug naar de hete zomer van 1976.

De voorbije jaren brachten José, François en hun frisse tienerdochter Sandra hun vakanties door in een twee sterrenhotel in Spanje. Wegens “een slechte mossel” tijdens de vorige vakantie wil François — tot groot ongenoegen van José — niet meer naar Spanje.

Het gezin besluit op avontuur te gaan en huurt een caravan op camping Bonanza in Blankenberge. Aanvankelijk wil José niet mee, tot ze hoort dat Nicole en Hugo optreden in “Het Witte Paard”. José is een grote fan van Hugo en laat zich overtuigen om toch mee te gaan.

Het loopt al meteen mis wanneer dit deftige gezinnetje de caravan naast Rosse Jeannine en haar dochter Linda krijgt toegewezen. Sandra wordt echter al snel “dikke vrienden” met de wat rebelse en ordinaire Linda en haar vrienden. De camping staat op zijn kop wanneer Sandra zwanger (b)lijkt te zijn en er onzekerheid bestaat over de identiteit van de vader.

Prijs inclusief reservatiekosten en een drankje tijdens de pauze.