Update@Campus 2017
Afspraak op woensdag 25 oktober 2017 - 19u30
Auditorium Oehoe, Coupure Links 653, 9000 Gent
€ 0,00 (leden en familie) - € 30,00 (niet-leden)

Op woensdag 25 oktober gaat de volgende editie van Update@Campus door. We houden vast aan de succesformule, met eerst een boeiende avondlezing rond een thema dat zeer relevant is in het werk en leven van een ingenieur en met daarna de aansluitende netwerkreceptie. We keren dit jaar terug naar het vertrouwde auditorium Oehoe van de faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen op de campus Coupure.

Het thema van Update@Campus 2017 wordt ‘Zelfsturende organisaties’.

De avondlezing wordt gegeven door Prof. dr. ir. Hendrik Vanmaele. Hij is CEO van Möbius en daarnaast ook gastprofessor aan zowel de UGent als de Vlerick Business School.

Tijdens de lezing zal hij het ondermeer hebben over de zin en onzin van gedeeld leiderschap en autonome teams.

– 19u00-19u30 Verwelkoming (Agora)
– 19u30-21u00 Avondlezing (Auditorium Oehoe)
– 21u00-23u00 Netwerkreceptie (Agora)

Na de lezing wordt met de steun van de sponsors en met de hulp van de studentenverenigingen opnieuw een royale netwerkreceptie met streekbieren, cava en sandwiches aangeboden.

Schrijf je hier in!

Te betalen bedrag: € 0,00