AIG Algemene Vergadering met bezoek aan het HomeLab
Vond plaats op donderdag 22 februari 2018 - 19:00 Algemene Vergadering 20:00 Voorstelling en rondleiding HomeLab
iGent Tower, Technologiepark-Zwijnaarde 15, 9052 Zwijnaarde
€ 0,00 (leden en familie) - € 20,00 (niet-leden) - Gratis voor AIG-leden en familie

De raad van bestuur nodigt alle leden uit op de algemene vergadering op donderdag 22 februari 2018 om 19u.

Agenda:

1. Opening en verwelkoming
  2. Verslag van de raad van bestuur
  3. Verslag van de raad van bestuur omtrent de rekeningen over 2017 en de begroting van 2018
  4. Verslag van de commissarissen
  5. Kwijting aan de leden van de raad van bestuur en de commissarissen
  6. Aanstelling commissarissen voor nazicht 2018
  7. Aankondiging van de prijzen
  8. Statutaire verkiezingen en verkiezing voorzitter en ondervoorzitter
  9. Varia
  10. Toespraak door de nieuwe voorzitter

Na de algemene vergadering brengen we een bezoek aan HomeLab.

Op 18/10/2017 openden imec en de UGent op het technologiepark in Zwijnaarde HomeLab, een digitale leef- en leeromgeving die de woning van de toekomst als uitgangspunt neemt – en waar bedenkers, designers, ontwikkelaars en testgebruikers slimme diensten en producten kunnen ontwikkelen en/of testen.

Programma:

19u Algemene Vergadering in iGent Tower – leszaal 1.1