Bedrijfsbezoek Ardo
Afspraak op maandag 20 mei 2019 - 19u

Ardo, uw partner voor vriesverse groenten, kruiden en fruit.

De aarde geeft ons een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen. Dit is

waarom we voortdurend op zoek zijn naar manieren voor het behoud en de bescherming van de natuur voor onze toekomstige generaties. Onze

missie bestaat erin deze opbrengsten van de natuur zo zuiver mogelijk te bewaren en te verwerken tot heerlijke eindproducten. Dat doel willen we bereiken dankzij ons geïntegreerd netwerk van teeltgebieden, vriesunits, opslagcentra, verpakkingsuitrusting, gepaste logistiek, gedegen kwaliteitscontrole en een persoonlijke aanpak van elke klant.

Constant innoveren & State-of-the-art technologie

Onze kennis in de hele productieketen en onze flexibele aanpak stellen ons in staat om snel in te spelen op nieuwe en toekomstige marktbehoeftes. Met innovaties, gerichte investeringen, technische uitmuntendheid en ontwikkeling van nieuwe producten blijven we ons onderscheiden.