OK, begrepen
Engage: DNA – Lieven Scheire – VERPLAATST NAAR EEN LATERE DATUM Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 22 mei 2020!
Vond plaats op vrijdag 22 mei 2020 - 19h30 - 22h30
Capitole Gent

DNA - Lieven Scheire

Lid

€ 15

Niet-lid

€ 26

De voorstellingen van Lieven Scheire worden verplaatst naar een latere datum. De nieuwe speeldata zijn op dit ogenblik nog niet gekend.

Op 22 mei hebben we een afspraak met Lieven Scheire in het Capitole te Gent. In zijn nieuwste voorstelling ‘DNA’ bereidt hij ons voor op al het nieuws dat binnenkort ons leven zal binnenstromen vanuit de onderzoek labo’s: “Welke invloed heeft genetica op ons zelfbeeld en onze medische toekomst?”. Vol enthousiasme zal Lieven Scheire zijn theorieën en weetjes toelichten.

Beperkt aantal tickets, slechts €15.

Meer info op Facebook.