Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen

Activiteit

Bezoek La Lorraine Bakery Group in Ninove – VOLZET
Bezoek La Lorraine Bakery Group in Ninove – VOLZET
Vond plaats op woensdag 29 november 2017 - 18u
La Lorraine Bakery Group NV, Elisabethlaan 143, 9400 Ninove
5 p.p. voor ie-net leden en familie 20 p.p. voor niet-leden

We zijn te gast bij La Lorraine Bakery Group die al zo’n 75 jaar dagvers brood, lekkere taarten en heerlijke ontbijtkoeken bakt en Belgisch marktleider is.

 

La Lorraine Bakery Group is actief in de maalderij- en bakkerijsector. De groep opereert vanuit 12 productie-eenheden in België, Polen, Tsjechië, Roemenië en Turkije en exporteert naar méér dan 25 landen.
LLBG belevert supermarkten met dagverse producten en is in België marktleider in het segment van dagvers brood en patisserie. Op Europees vlak heeft het een sterke positie in de diepvries bake-off producten. De groep is vooral pionier geweest in Centraal-Europa dat nu reeds instaat voor één derde van haar omzet.
Panos is het bekendste merk en is dé referentie geworden in de Belgische markt voor belegde broodjes met méér dan 250 winkelpunten in België en sedert kort ook een internationale expansie in Centraal Europa.
Brabomills is één van de grootste bloemproducenten in België, gespecialiseerd in de vermaling van tarwe en rogge met focus op tailormade bloem- en meelproducten met constante kwaliteit en flexibiliteit.

 

Een organisatie van ie-net/KVIV OVL.

Info en inschrijven via ie-net. Deze activiteit is volzet!

Lid worden van de Alumnivereniging van Ingenieurs afgestudeerd aan de Universiteit Gent? Klik hier!