TechBoost! 2017 – 5e editie Inschrijven kan t.e.m. dinsdag 25 april!
Afspraak op donderdag 27 april 2017 - 16u Voorprogramma 19u30 Hoofdprogramma
Meetdistrict Ghelamco Arena Ottergemsesteenweg Zuid 808 9000 Gent
€ 0,00 (leden en familie) - € 40,00 (niet-leden) - gratis voor AIG-leden, personeelsleden FEA, IE-net leden, studenten FEA & sponsors

Boost je technische kennis over “Big Data”, praktische ingenieurstoepassingen en visie op de toekomst.

Het principe van TechBoost! voor ingenieurs is “Boost uw technische kennis door een les van een expert over een actueel relevant thema”. Het thema van deze 5e editie is “Innovaties in Big Data Analytics – Ontdek hoe ingenieurs slimme systemen bouwen voor Smart Cities, Internet of Things, Industry 4.0, Healthcare, en nog veel meer!”.

Locatie is het MeetDistrict in de Ghelamco Arena, waar veel bedrijven aanwezig zijn met expertise in Data Analytics en een aantrekkelijke locatie voor deze 5e editie van TechBoost!
In navolging van voorgaande TechBoost! edities verwachten we zeker 450 deelnemers! Het MeetDistrict is recent opgeleverd in de Ghelamco Arena. TechBoost! 2017 is een van de eerste grote evenementen die zal doorgaan in het MeetDistrict. Na het voorprogramma is er ook een unieke rondleiding in het MeetDistrict georganiseerd. Er zullen meeting rooms ter beschikking zijn voor de deelnemers die willen overleggen.