Engage: Bedrijfsbezoek Damen Shipyards
Afspraak op woensdag 1 november 2017
Vlissingen

Op woensdag 1 november 2017 gaan we op bedrijfsbezoek bij Damen Shipyards in Vlissingen. We bezoeken de productielocaties van Amels, waar exclusieve megajachten worden gebouwd, en van Damen Schelde Naval Shipbuilding, de hofleverancier van de Nederlandse Marine en sinds enkele jaren ook van een aantal marines buiten Europa. Heb je je altijd al eens afgevraagd hoe de bouw van mega jachten, fregatten en allerlei andere hoogtechnologische schepen eraan toe gaat, schrijf je dan zeker in!

De inschrijvingen worden binnenkort open gesteld. Vanwege praktische overwegingen bij de rondleidingen kunnen er maar 20 personen mee, dus op tijd inschrijven is de boodschap!

Zorg voor eigen vervoer naar Vlissingen (ongeveer een uurtje met de auto vanaf Gent), eens duidelijk wordt wie er allemaal mee gaat proberen we eventueel nog wat carpools te regelen.