AIG Engineer of the Year
AIG Engineer of the Year Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 15 december 2017!

Wie wordt de eerste AIG Engineer of the Year?

 

Wat?

De faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur en haar alumnivereniging AIG huldigen jaarlijks een verdienstelijke alumnus of alumna, die recent een belangrijke innovatie of prestatie realiseerde in zijn/haar bedrijf of instelling en/of een significante maatschappelijke bijdrage leverde. Innovaties of prestaties van de voorbije 3 jaar komen in aanmerking voor de titel ‘AIG Engineer of the Year’.
De winnaar of winnares is een rolmodel voor ingenieurs, studenten en studiekiezers.

 

Voor wie?

Alle afgestudeerden die minimum 10 jaar geleden het diploma burgerlijk ingenieur, burgerlijk ingenieur-architect of industrieel ingenieur behaald hebben aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van UGent. Verder komen alumni van de opleidingen industrieel ingenieur van HOGent en HOWest, die sinds 2013 in onze faculteit geïntegreerd zijn, ook in aanmerking. De genomineerden dienen de EU-nationaliteit te hebben. Winnaars van een 4-jaarlijkse AIG-prijs komen niet aanmerking om met dezelfde innovatie of prestatie de ‘AIG Engineer of the Year’ titel te behalen.

 

Hoe?

Kandidaten dienen genomineerd te worden (i.e. kunnen zichzelf niet nomineren), met beschrijving van de argumentatie, via onderstaand formulier. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de raad van bestuur van de alumnivereniging AIG, het faculteitsbestuur, en enkele externe experten. Deze jury kiest de winnaar op basis van de ingediende nominaties en eventueel extra opgevraagde informatie. Juryleden kunnen geen kandidaten nomineren en kunnen ook niet genomineerd worden.

 

Timing?

Deadline nominaties: 15 december 2018
Bekendmaking winnaar: januari 2019
Uitreiking tijdens event: maart-april 2019

 

Nomineer hieronder uw kandidaten!

Lid worden van de Alumnivereniging van Ingenieurs afgestudeerd aan de Universiteit Gent? Klik hier!