Engage
Engage

Engage, een afkorting van Engineering Alumni Gent, is een gemeenschappelijk initiatief van meerdere vereniging verbonden aan de FEA (Faculty of Engineering and Architecture) aan de UGent. Het doel is om er te zijn voor de jong afgestudeerden van die faculteit.

Ben je recent afgestudeerd aan de FEA? Wil je je oud-studiegenoten blijven terugzien? Nog geen genoeg van de studentenactiviteiten of ook zin om wat nieuws te ontdekken? Engage zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

 

Wij bieden je het beste aan van meerdere werelden:

1. Blijf nog even nagenieten van de studententijd met de voordelen van je favoriete studentenvereniging(en) VTK, Hermes, MaChT, Poutrix en PKarus.

2. Proef ook eens van de grotere AIG activiteiten. Als volwaardig AIG-lid kunnen jullie die aan ledenprijs bijwonen.

3. Profiteer mee van extra voordelen als UGent alumni.

4. Amuseer je met een resem aan nieuwe activiteiten speciaal toegespitst op jong afgestudeerden. Deze zullen een gezonde mix zijn van voordracht, sport, cultuur en festiviteiten.

 

 

De specifieke lijst met voordelen kan je hier terugvinden.

 

Iets voor jou, zeg je?! Wel, door lid te worden van AIG word je automatisch ook lid van Engage en dit bovendien voor slecht 35 euro per kalenderjaar. Leden die afgestudeerd zijn in het academiejaar 2017-2018 worden voor dezelfde prijs lid tot eind 2019, een half jaar gratis dus! Indien je lid wordt op de proclamatie zelf krijg je zelfs nog een korting van €5.

 

Heb je nog vragen? Wil jij ook graag eens de schouder onder één van onze activiteiten zetten, of wil je gewoon occasioneel een helpende hand lenen? Laat ons gerust iets weten via ons algemeen mailadres, Facebook, LinkedIn of stuur één van onze bestuursleden een mailtje (zie ons bestuur hier).

Engage activiteiten

Engage: Elektriciteitslegcursus
Inschrijven kan t.e.m. dinsdag 19 februari 2019!
Afspraak op dinsdag 19 februari 2019
Don Bosco Sint Denijs Westrem
Maximum 15 deelnemers

Klik hier voor meer info
Lezing: leiderschap en delegeren
Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 8 maart 2019!
Afspraak op dinsdag 12 maart 2019 - 19.00u
Auditorium Oehoe
Maximum 350 deelnemers
Gratis

Klik hier voor meer info
Lid worden van de Alumnivereniging van Ingenieurs afgestudeerd aan de Universiteit Gent? Klik hier!