Engage
Engage

Engage, een afkorting van Engineering Alumni Gent, is een gemeenschappelijk initiatief van AIG en VTK Gent. In essentie bestaat Engage uit een toffe bende jong afgestudeerde ingenieurs met enthousiasme, visie en inzet. Zij zetten zich in voor de jong alumni van de FEA (Faculty of Engineering and Architecture) aan de UGent.

 

Ben je nog maar enkele jaren afgestudeerd aan de FEA? Wil je je oud-studiegenoten blijven terugzien? Nog geen genoeg van de studentenactiviteiten of ook zin om wat nieuws te ontdekken? Engage zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

 

Wij bieden je het beste aan van 3 werelden:

  • Blijf nog even nagenieten van de studententijd met de voordelen van het voormalig erelidmaatschap van VTK (en hopelijk binnenkort ook van andere studentenverenigingen): een gratis drankje op elke goliarde, gratis naar het Galabal, de fuiven, de show en de ouderolderscantus. Thuisbezorging van de edities van ’t Civielke kan op aanvraag door een mail naar aig.engage@ugent.be.

  • Een resem aan nieuwe activiteiten (richtdoel: ten minste 1 per maand) speciaal gericht naar jong afgestudeerden. Deze zullen een gezonde mix zijn van sportieve, culturele en sociale festiviteiten; alsook interessante lezingen voor ingenieurs aan het begin van hun carrière. Voor elke activiteit geven we een ledenkorting van minstens 5 euro.

  • Als volwaardig AIG-lid staan natuurlijk ook voor alle Engage’rs de AIG activiteiten open aan ledenprijs; gratis naar Update@campus of Techboost!; of budgetvriendelijk naar één van de andere grote activiteiten maakt deel uit van het pakket.

Iets voor jou, zeg je?! Wel, door lid te worden van AIG word je automatisch ook lid van Engage en dit bovendien voor slecht 35 euro per kalenderjaar. Pas afgestudeerden zijn zelfs gratis lid! En om onze lancering te vieren maken we je voor hetzelfde geld lid tot eind 2017.

 

Wil jij ook graag eens de schouder onder één van onze activiteiten zetten, of wil je gewoon occasioneel een helpende hand lenen? Laat ons gerust iets weten via aig.engage@ugent.be.

 

Engage activiteiten

Engage BBQ: Speenvarken aan’t spit!
Afspraak op vrijdag 23 juni 2017 - 19u30
Jozef Plateaustraat 22, 9000 Gent
€ 11,00 (leden en familie) - € 20,00 (niet-leden) (inschrijven tot 16/06/2017)

Klik hier voor meer info
Engage: De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire @ Gentse Feesten
Afspraak op donderdag 20 juli 2017 - 20u00
Theaterzaal Vooruit
€ 18,00 (leden en familie) - € 23,00 (niet-leden) (inschrijven tot 01/07/2017)
Maximum 10 deelnemers

Klik hier voor meer info
Lid worden van de Alumnivereniging van Ingenieurs afgestudeerd aan de Universiteit Gent? Klik hier!